ARBEIDSRECHT VOOR WERKNEMERS

Als werknemer wilt u graag weten waar u aan toe bent, zeker als het gaat om het inkomen. Wij adviseren en procederen als specialisten dagelijks en kunnen uw vraag vaak kort en snel beantwoorden. Waar nodig denken we mee over iedere stap in het proces. We kunnen u helpen met vragen en procedures over de volgende onderwerpen:

Staat uw vraag er niet bij of wilt u meteen in contact komen met een van onze advocaten? Bel ons op 023-7100022 of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Werknemersdiscriminatie

Een werkgever mag geen verboden onderscheid maken bij de behandeling van werknemers en sollicitanten. In de Nederlandse wetgeving zijn verschillende gronden opgenomen op basis waarvan werknemers niet mogen worden gediscrimineerd zoals leeftijd, godsdienst, ras en seksuele gerichtheid.


Bel of mail ons voor een gratis en vrijblijvende eerste afspraak. 023-7100022 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alles over de vaststellingsovereenkomst

Bij ontslag is de vaststellingsovereenkomst een begrip. Vaak krijgen werknemers deze aangeboden in een ontslagsituatie. De naam is ook wel “beëindigingsovereenkomst”, nu het gaat om het ontslag en alle zaken die daarbij geregeld moeten worden.

Kenaupark 24 | 2011 MT Haarlem
023-7100022
023-7993737 | FAX
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
JOS WILLEMSEN | 06-25248130 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
JAELAH KLUIVERS | 06-50248655 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ANTHONY LEIGH | 06-40060471 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.